Congressen & Events

Uitgebreide agenda

64 congressen & events   |   Pagina 4 van 7

Dag van de Gastvrijheid

16 november 2017 Locatie Beatrix Theater Utrecht

Dag van de Gastvrijheid

Gastvrije Zorg en Wij Gastvrij hebben de krachten wederom gebundeld om gezamenlijk een grootschalig evenement te organiseren op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. De Dag van de Gastvrijheid vindt plaats op 16 November 2017 in he

Meer informatie & inschrijven

Management Support Event

16 november 2017 Locatie Utrecht

Management Support Event

Op het Management Support Event staat talentontwikkeling centraal. Tijdens het congres met als thema 'Werk vanuit je talent', maar ook in de 12 workshops én op het kennisplein met exposanten en activiteiten.

Meer informatie & inschrijven

Praktijkdag RI&E: de volgende stap

16 november 2017 Locatie Vechtse Banen - Utrecht

Praktijkdag RI&E: de volgende stap

Nieuwe eye openers over de RI&E. Hoe past u de RI&E aan aan de sterk wijzigende omstandigheden? Hoe gaat u om met de bedreigingen en kwetsbaarheden die de ontwikkelingen in de informatietechnologie ons brengen?

Meer informatie & inschrijven

Inzet op Maat

20 november 2017 Locatie

Inzet op Maat

Hoe houden we de organisatie langer fit en gezond aan het werk? Hoe breng én houd je de organisatie in topconditie? Laat je onderdompelen in een reis door duurzame inzetbaarheid. De beste experts en sprekers staan tijdens Inzet op Maat.

Meer informatie & inschrijven

OR Workshopdag 2017

21 november 2017 Locatie BCN, Utrecht

OR Workshopdag 2017

Tijdens deze workshopdag bepaal je helemaal zelf waarop je je wilt ontwikkelen. Je stelt het programma zo samen dat het aansluit op jouw werksituatie én je persoonlijke leerdoelen. 14 professionele trainers verzorgen maar liefst 14 workshops van elk

Meer informatie & inschrijven

am:dag

21 november 2017 Locatie Beatrixgebouw, Utrecht

am:dag

De am:dag, voorheen am:verzekeringsbranchedag, is het belangrijkste vakevenement voor financiële dienst­verleners in Nederland. Boordevol informatiesessies en een ideaal platform om te netwerken met hen die ertoe doen in de branche.

Meer informatie & inschrijven

Verscongres

21 november 2017 Locatie De Landgoederij

Verscongres

Het Nationale Verscongres ✔ In één dag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de Verssector ✔ Netwerk met collega's uit de verssector en foodretail ✔ Raak geïnspireerd en ontwikkel concrete innovaties.

Meer informatie & inschrijven

Sigma Academy

22 november 2017 Locatie Nyenrode Business Universiteit

Sigma Academy

In uw vak is stilstaan geen optie. In deze inspirerende collegereeks geven topsprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op actuele thema’s in de kwaliteit van de organisaties en het management ervan.

Meer informatie & inschrijven

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap