Medezeggenschap

Ons portfolio

Vakmedianet brengt haar activiteiten voor de medezeggenschap samen onder de vlag van het Platform voor medezeggenschap. Hiermee ondersteunen we ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap met de website, wekelijkse e-mailnieuwsbrieven, het OR magazine, boeken, opleidingen en events bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling.

Het Praktijkblad Ondernemingsraad en OR-Informatie bundelen hun krachten en gaan samen verder in de nieuwe titel: OR magazine.

Merken
OR magazine, OR & Communicatie, Praktijkblad Ondernemingsraad

Kerncijfers

Vakbladen

OR informatie
Verschijnt 10x per jaar
Bestel een gratis proefnummer
orinformatie.nl/shop

OR & Communicatie
Verschijnt 6x per jaar
Bestel een gratis proefnummer
orinformatie.nl/shop

OR magazine
Verschijnt 10x per jaar
Bestel hier een gratis proefnummer Frequentie:
10x per jaar Oplage print:
3.500 oplage
meeleesfactor 5 geeft 17.500 lezers in print

Digitale magazine oplage:
1.200

POR Magazine
Frequentie: 8x per jaar Verschijning: vrijdag Oplage print: 1.606 exemplaren Oplage digitaal: 1.519 exemplaren

Websites

ORinformatie.nl
Nieuws, samenvattingen van achtergrondartikelen en jurisprudentie over or en medezeggenschap

Ornet.nl
Nieuws, samenvattingen van achtergrondartikelen en jurisprudentie over or en medezeggenschap

POR website
ORnet.nl Pageviews per maand: 54.156 Unieke bezoekers: 14.662 Doelgroep: leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeels- vertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen

E-mailnieuwsbrieven

OR informatie Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Meld u gratis aan
orinformatie.nl/nieuwsbrief

POR nieuwsbrief
ORnet nieuwsbrief
Frequentie: wekelijks op dinsdag Oplage: 12.954 abonnees

OR magazine nieuwsbrief
Verschijnt 2x per week
16.000 abonnees
Meld je hier gratis aan

Events

POR Events
Eventskalender Human Resources 2017 - Meeliften op een grootschalige mediacampagne. Zowel voor, tijdens als na het event - Bouw autoriteit op in uw markt tijdens een belangrijk kennismoment voor de branche - Meetbare ROI met de HR events - In een onafhankelijke en kennisgerichte omgeving uw expertise overbrengen aan een high-involved doelgroep

OR events
OR /events organiseert jaarlijks meerdere congressen en events voor OR-leden. Onder meer de Landelijke VGWM-dag, Landelijke OR-dag en OR workshopdagen. In het najaar staat op 2 november Medezeggenschap op koers gepland. We bieden verschillende sponsormogelijkheden, varierend van o.a. het geven van workshops, het leveren van keynote speakers en het aanwezig zijn met standruimte. OR workshopdag (voor- en najaar) Zet je or op de kaart (juni) OR wetgeving & actualiteitendag (maart) Landelijke OR Dag (juni) VGWM dag (januari) Ambetlijk Secretaris dag (maart) In totaal circa1400 deelnemers aan events en opleidingen.

Opleidingen

OR magazine opleidingen
Ruim 20 opleidingen voor leden van de or over uiteenlopende thema's
ormagazine.nl/opleidingen

OR informatie Opleidingen
Ruim 20 opleidingen voor leden van de or over uiteenlopende thema's
orinformatie.nl/opleidingen

Boeken

OR magazine boeken
Bijna 100 verschillende boeken voor or-leden
www.ornet.nl/boeken

OR informatie Boeken
Bijna 100 verschillende boeken voor or-leden
orinformatie.nl/shop


Adverteren?

Onze merken

OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het helpt leden van ondernemingsraden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling.

orinformatie.nl

Platform voor medezeggenschap
Vakmedianet brengt haar activiteiten voor de medezeggenschap samen onder de vlag van het Platform voor medezeggenschap. Hiermee ondersteunen we ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap met de website, wekelijkse e-mailnieuwsbrieven, het OR magazine, boeken, opleidingen en events bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. Het Praktijkblad Ondernemingsraad en OR-Informatie bundelen hun krachten en gaan samen verder in de nieuwe titel: OR magazine. OR magazine
OR magazine is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden en andere vormen van medezeggenschap. Het helpt de leden bij de uitoefening van hun taak en professionalisering van hun taakvervulling. OR magazine stelt zich ten doel op journalistieke wijze te informeren over ontwikkelingen, wetten en regels, Arbo en de praktijk van de medezeggenschap. Kortom, OR magazine is dé informatiebron voor iedere medezeggenschapper. Online:
Website ORnet.nl en e-mailnieuwsbrieven
17.000 abonnees op de nieuwsbrief (2x per week) Events:
Ontmoet uw doelgroep live tijdens toonaangevende events. Frequentie:
10x per jaar Oplage print:
3.500 oplage
meeleesfactor 5 geeft 17.500 lezers in print Oplage digitaal:
1.200 exemplaren Doelgroep:
leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeels- vertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen alsmede Arbo-functionarissen.

ornet.nl

OR & Communicatie is een vakblad vol ideeën, adviezen en tips voor or-leden. Zonder communicatie geen medezeggenschap.

orinformatie.nl

Redactionele formule Praktijkblad Ondernemingsraad Print: Praktijkblad Ondernemingsraad is de gids in medezeggenschap voor leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeelsvertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen, de ambtelijk secretaris én Arbo-functionarissen. Het Praktijkblad zoomt in op facetten als strategie, wet- en regelgeving, de organisatie van medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.

Online: Website ORnet.nl en e-mailnieuwsbrieven Events: Ontmoet uw doelgroep live tijdens toonaangevende events. Frequentie: 8x per jaar Oplage print: 1.606 exemplaren Oplage digitaal: 1.519 exemplaren Doelgroep: leden van ondernemingsraden, leden van andere vormen van personeels- vertegenwoordiging- en medezeggenschapsorganen alsmede Arbo-functionarissen.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gastvrije Zorg Gawalo HR Base Installatie Journaal KiZ (Kwaliteit en veiligheid in de Zorg) Logistiek Management Support   MCA (Management Control & Accounting) Misset Catering Misset Horeca NBD-Online OR informatie Over Duurzame Inzetbaarheid Over eHRM Over Het Nieuwe Werken Over Strategische Personeelsplanning PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Tabak2day Tweewieler Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen Zorg & Zeggenschap