Contact

> Adres > Producten > Onderwijs  
> Routebeschrijving Deventer > Auteurs en trainers > Pers  
> Klantenservice > Boekhandels    

Adres

Vestiging Deventer
Binnensingel 3
7411 PL Deventer
Tel: 088 - 58 40 850
NB: voor retourzendingen, vragen over abonnementen en betalingen: zie kopje Klantenservice

Factuuradres
Uw contactpersoon bij Vakmedianet kan u de juiste bedrijfsnaam en adressering doorgeven, inclusief de juiste kostenplaatsnummers.


Routebeschrijving Deventer

Met OV:
Vanaf NS station Deventer is het vijf minuten lopen. U reist met OV naar station Deventer. Vanuit het station neemt u uitgang centrumzijde, rechts (busstation) en steekt u de Stationsstraat over. Via het park Vogeleiland gaat u het water over naar de Singel. Op de Singel rechtsaf. Aan uw linkerhand ziet u een groot kantoorpand, direct daarna ziet u het kantoor van Vakmedianet (zelfde gebouw als Staatsbosbeheer). De ingang bevindt zich op de hoek van de Singel en de Binnensingel.

Via Google Maps

Via uw navigatiesysteem: voer Gasthuisstraat 2 in (i.p.v. Binnensingel 3)

-> Op de A1, afslag 23, Deventer
-> Volg Deventer (N348, Deventerweg)
-> Volg centrum/Boreel/station (Zutphenseweg)
-> Direct na de sluis linksaf (Pothoofd). Volg de weg langs de IJssel (Pothoofd - Welle - Kapjeswelle)
-> Direct na de spoorbrug rechtsaf (Ossenweerdstraat)
-> Op rotonde eerste afslag rechts (Singel)
-> Sla de 3e weg linksaf: dit is de Binnensingel (let op: de 2e straat links is ook Binnensingel; deze afslag moet u niet nemen). Direct links ziet u de hoofdingang van ons pand (in hetzelfde gebouw als Staatsbosbeheert).

Parkeergarage: als u op de Binnensingel de 1e weg linksaf slaat, ziet u aan uw linkerhand (tegenover Gasthuisstraat 2) de inrit tot onze (ondergrondse) parkeergarage. Onderaan de helling staat een intercom waar u zich kunt melden. Wij verzoeken u vriendelijk in de garage alleen te parkeren bij Vakmedianet of blanco bordjes. Ons kantoor heeft een beperkt aantal parkeerplaatsen. Indien er geen ruimte beschikbaar is, kunt u (betaald) parkeren aan de Singel.

Vestiging Alphen aan den Rijn, klik hier.


Klantenservice

Heeft u een vraag over abonnementen, opleidingen, een levering of factuur? Neem contact op tijdens kantooruren:

Tel: 088 - 58 40 888
Email: klantenservice@vakmedianet.nl

Postbus 31
2370 AA Roelofarendsveen
Onder meer voor retouren

Om een adreswijziging door te geven, mailt u naar adreswijziging@vakmedianet.nl

Wilt u een abonnement opzeggen? Bel dan naar 088 - 58 40 612


Producten

www.managementimpact.nl/shop
www.cmweb.nl/shop


Auteurs en docenten

Bent u auteur? Geeft u trainingen op een van onze vakgebieden? Of heeft u een uitstekend product dat aansluit op een van onze kennisproducten? Neem dan contact met ons op of stuur ons uw voorstel of manuscript. Dan zorgen wij dat het bij de juiste uitgever terecht komt, die dan contact met u opneemt.

Tel: 088 - 58 40 850; Email: redactiemanagement@vakmedianet.nl


Boekhandels

Boekhandels kunnen contact opnemen met telefoonnummer 088 - 58 40 840 of via email: retail@vakmedianet.nl


Onderwijs

Heeft u interesse in onze producten voor uw (beroeps)opleiding? Bel met 088 - 58 40 842 voor de mogelijkheden, een beoordelingsexemplaar, of email ons op docenten@vakmedianet.nl.


Pers

De snelste manier om uw persberichten onder de aandacht van onze redacties te brengen is deze te mailen naar een van de redacties van onze communitymerken. Klik via het overzicht communities naar de website van de betreffende doelgroep voor het juiste adres.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over Het Nieuwe Werken PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen