Boeken

Boeken van Vakmedianet

Al meerdere keren zijn de boeken van Vakmedianet bekroond met mooie prijzen. Zo was De Corporate Tribe het Managementboek van het Jaar 2015. En Zakendoen in de Nieuwe Economie was de winnaar in 2014. Onderweg was het Ooa Boek van het Jaar 2014. Voor de beste auteurs en meest waardevolle titels bent u bij ons aan het juiste adres.

Een aantal andere toptitels uit ons portfolio:

Business Model Generatie
Een handboek voor visionairs, game changers en uitdagers.
Meer informatie

Verdraaide Organisaties
Terug naar de bedoeling
Meer informatie

Werken, iedereen wordt er beter van
Op een positieve en oplossingsgerichte manier gesprekken voeren.
Meer informatie

Bekijk al onze boeken

Formulieren en Opbergsystemen

Al meer dan 100 jaar is Samsom Formulieren & Opbergsystemen een begrip in het vastleggen, beheren en archiveren van informatie. Meer dan 300 verschillende bedrijfsformulieren, overheids- en onderwijsformulieren en diverse soorten dossiersystemen maken het u gemakkelijk uw informatiebeheer te stroomlijnen.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HR Base Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid Over Het Nieuwe Werken PT Industrieel Management PW. magazine voor HR-professionals RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Sigma Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen