Maatwerk

Maatwerk

In al onze producten en diensten biedt Vakmedianet de mogelijkheid voor maatwerk. Of u nu uw eigen boek wilt uitgeven (denk aan 'Wegwijs in arbeidsvoorwaarden' van Centraal Beheer Achmea of 'Het Rode boekje' van Tempo Team) of een incompany training wilt organiseren. Bij Vakmedianet kan het.

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

T: 088 58 40 888
E: klantenservice@vakmedianet.nl

 

Incompany trainingen

Samen ontwikkelen leidt tot meer rendement

Door uw medewerkers te blijven prikkelen en inspireren met nieuwe informatie en inzichten, vergroot u de kwaliteit en het succes van uw organisatie. Opleidingen en trainingen zijn doeltreffende manieren om de kennis en vaardigheden van uw mensen te verbreden. Maar hoe professionaliseert u een afdeling of een groep binnen uw organisatie? De incompany trainingen van Vakmedianet helpen u daarbij. U creëert namelijk een gezamenlijk referentiekader, spreekt dezelfde taal en werkt samen aan een gemeenschappelijk doel.

Volledig afgestemd op uw wensen

De incompany trainingen, opleidingen en workshops worden qua inhoud en organisatie volledig afgestemd op uw wensen. Voorafgaande aan de opleiding organiseren we een intakegesprek met zowel de opdrachtgever als de cursist(en). Aan de hand van deze intake, stellen we in overleg met de docent(en) de inhoud van het incompany-lesmateriaal samen.

Praktisch toepasbaar

In de aanpak van Vakmedianet staat de praktische toepasbaarheid centraal. Daarom brengen vakspecialisten uit de praktijk de lesstof aan uw medewerkers over. Onze enthousiaste en deskundige praktijkdocenten hebben hun sporen zowel vakinhoudelijk als didactisch ruimschoots verdiend. Om het praktijkgerichte aspect in onze opleidingen en trainingen te waarborgen, spitsen we het lesprogramma zoveel mogelijk toe op concrete werksituaties en te verbeteren aspecten die betrekking hebben op uw organisatie.

Mogelijkheid tot nazorg

Wanneer u of uw medewerkers dat wensen, houden onze docenten en trainers ook na de training contact. Op die manier kunnen uw medewerkers ook op een later moment, terug in de echte praktijk, met vragen en problemen bij een vakdeskundige terecht. Uiteraard adviseren wij u graag over de incompany-mogelijkheden voor uw organisatie.

De incompany- en maatwerktrainingen van Vakmedianet zijn Cedeo-erkend. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties die actief zijn op het gebied van Human Resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Samsom Formulieren Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen