Nieuws & Pers

3 kanshebbers managementboek van het Jaar

3 kanshebbers managementboek van het Jaar

De vijf boeken die een kans maken op de titel Managementboek van het Jaar zijn vandaag bekend gemaakt. Drie van de vijf boeken zijn uitgegeven door Vakmedianet. Op 21 april wordt de winnaar uitgeroepen.

Deze 3 titels zijn van Vakmedianet:


En dit zijn de andere twee titels: Nooit af van Martijn Aslander en Erwin Witteveen en De veranderversneller van Kilian Bennebroek Gravenhorst.

De jury selecteerde de vijf genomineerden uit een longlist van 49 titels en maakt de uiteindelijke winnaar bekend tijdens het Managementboekengala op de SS Rotterdam op 21 april 2016.

De Corporate Tribe maakt ook nog kans op het Ooa Boek van het Jaar.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen