Nieuws & Pers

Aandacht voor Human Rights Watch

Aandacht voor Human Rights Watch

Human Rights Watch is een internationale organisatie voor de verdediging en bescherming van mensenrechten. Human Rights Watch eist aandacht voor slachtoffers, brengt mensenrechtenschendingen aan het licht en zet zich in voor veiligheid en rechtvaardigheid. De organisatie rapporteert over schendingen van mensenrechten in meer dan 90 landen. Op basis van hun onderzoek geven zij een stem aan slachtoffers van onderdrukking en houden zij daders verantwoordelijk. Human Rights Watch publiceert haar bevindingen, geeft concrete aanbevelingen, oefent pressie uit en pleit voor verandering. Al meer dan 30 jaar werkt de organisatie aan fundamentele en duurzame verandering.

De directie van Vakmedianet is van mening dat de activiteiten van Human Rights Watch belangrijk zijn en heeft daarom besloten deze organisatie actief te ondersteunen. Daarnaast bieden wij vanaf 2016 met onze mediakanalen een podium voor mensenrechten-programma’s van Human Rights Watch die steun nodig hebben en om de organisatie zoveel mogelijk bekendheid te geven. De medewerkers van Vakmedianet werken hier vol enthousiasme aan mee. Wij hopen dat u als lezer ook overweegt om deze organisatie te ondersteunen die zich ten doel stelt objectieve informatie te verstrekken over mensonterende situaties.

Voor meer informatie en om te doneren, gaat u naar: https://www.hrw.org/nl

 

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen