Nieuws & Pers

De Corporate Tribe: Managementboek van het Jaar

De Corporate Tribe: Managementboek van het Jaar

De Corporate Tribe van auteurs Danielle Braun en Jitske Kramer is donderdag 21 april 2016 uitgeroepen tot het Managementboek van het Jaar 2016 tijdens het jaarlijkse Managementboekengala.

De vakjury: "Het boek dat bij alle managers nieuwe vensters op hun organisatie opent. Meeslepend en toegankelijk geschreven, met een stevige academische onderbouwing. Het boek waarin hedendaagse managementvraagstukken nieuwe betekenis krijgen in het perspectief van eeuwenoude bronnen."

 

Over het boek
Danielle Braun & Jitske Kramer zijn beiden corporate antropologen en experts op het gebied van organisatiecultuur, leiderschap en inclusie. In De Corporate Tribe laten ze met verhalen en beelden zien hoe volkeren overal op de wereld zichzelf organiseren en cultuur veranderen. Ze passen die kennis toe in boardrooms en op werkvloeren. Door het lezen raak je prettig in de war én goed toegerust met een antropologische blik om met de eigen organisatiecultuur of die van klanten aan de slag te gaan.

Bestel hier het boek.

Lees meer informatie over de verkiezing.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen