Nieuws & Pers

De winnaar: Zakendoen in de Nieuwe Economie

De winnaar: Zakendoen in de Nieuwe Economie

Met trots melden wij dat het boek Zakendoen in de nieuwe economie van Marga Hoek Managementboek van het Jaar 2014 is geworden.

Uit ruim 250 managementboeken is deze titel van Vakmedianet uiteindelijk door een onafhankelijke jury verkozen tot Managementboek van het jaar 2014. Dit werd op 17 april bekend gemaakt tijdens het 11e Managementboekengala in de Rode Hoed te Amsterdam.

Uit het juryrapport:

"Het managementboek van het Jaar gaat voorop in de nieuwe realiteit van ons maatschappelijk-economisch bestel, is tegelijk conceptueel en praktijkgericht, daagt een breed lezerspubliek uit nieuwe wegen in te slaan en is bovendien uitnodigend vormgegeven".

Over het boek:

Ondernemers in alle uithoeken van de wereld verkennen de frontlinie van de nieuwe economie, de economie van morgen. Marga Hoek, directeur van ondernemersplatform De Groene Zaak, geeft inZakendoen in de Nieuwe Economie antwoord op vragen als:

Hoe schaar je je als ondernemer bij de koplopers?
Hoe innoveer je?
Hoe smeed je businesscases?
Hoe vind je er financiering voor?
En vooral: hoe doe je dat morgen?

Voor meer informatie en bestellen: Zakendoen in de nieuwe economie

Tot de laatste vijf kanshebbers op de titel Managementboek van het jaar 2014 behoorde ook de Vakmedianettitel Van cijfers naar waarden van Kees Tillema.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen