Nieuws & Pers

Foodvisie presenteert nieuw digitaal magazine

Foodvisie presenteert nieuw digitaal magazine

Foodvisie is een nieuw, uniek project waarin alle food- en horecamerken van Vakmedianet hun krachten bundelen. Het merk komt nu met een nieuw digitaal magazine met de nieuwste foodtrends en foodconcepten.

Interviews, trends, praktische tips
Behoeften van consumenten veranderen, branchevervaging staat voor de deur; aanleiding voor het merk om een nieuw digitaal magazine te ontwikkelingen met een overzicht van de nieuwste trends en foodconcepten. Het magazine is gevuld met interviews met kopstukken in de markt, achtergronden, praktijkverhalen, video’s, fotoreportages en praktische tips.

Lees meer over dit gratis magazine op Foodvisie.nl...

 

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen