Nieuws & Pers

Hoe maak je een succesvolle whitepaper?

Hoe maak je een succesvolle whitepaper?

Wat is een whitepaper? Wat moet er precies in zo'n whitepaper? Op de blog B2B Content Marketing van Vakmedianet is een handige checklist verschenen: zo maak je een effectieve whitepaper.

Gratis checklist: wat is een whitepaper?

Een whitepaper is een diepgaand kennisdocument; met een goed whitepaper toon je aan dat jouw bedrijf de juiste kennis en expertise in huis heeft om het probleem of een beslissingsvraagstuk van de klant op te lossen. Dat is dé basis om potentiële klanten te overtuigen dat jij inderdaad de juiste partner bent. Maar een whitepaper is nog meer. Wanneer is het effectief? En wat is een whitepaper vooral niet? Welke elementen zitten er allemaal in? Wat is het doel? Download gratis de checklist!

Voor meer inspiratie lees ook: Heb jij het lef om een goede whitepaper te maken?

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen