Nieuws & Pers

IK2, bestseller van Margriet Sitskoorn

IK2, bestseller van Margriet Sitskoorn

IK2 (spreek uit als Ik Kwadraat) gaat over de vraag: hoe kun je die delen van je hersenen ontwikkelen die leiden tot succes? Sitskoorn: "Veel mensen voelen zich een speelbal van alles om hen heen. Ik heb geprobeerd om, aan de hand van wetenschappelijke kennis, een boek te schrijven dat mensen helpt om daaraan te ontsnappen. Zodat ze niet alleen op het leven reageren maar ook de regie kunnen nemen en hun eigen richting kunnen bepalen, nu en in de toekomst."

Een rijk boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin je nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om je doelen, zowel zakelijk als privë, te bereiken.

In de media krijgt Margriet de nodige aandacht. Zo zat ze bij Rick Nieman in zijn zondagochtendshow en was ze onlangs breindeskundige bij de Nationale IQ test.
De Volkskrant noemt Margriet ‘Professor in hoop en troost’.
En het Boekblad geeft aan dat het boek wat oproept bij mensen.

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Ze is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Ze schreef de bestsellers Het maakbare brein, Passies van het brein en Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij. Bekijk de website van IK2.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen