Nieuws & Pers

Management Support is vernieuwd

Management Support is vernieuwd

Management Support, hét vakblad voor de professionele secretaresse en management-assistent, is vernieuwd. En hoe! Met meer schwung, hipper, moderner, vlotter zonder dat het een ‘glossy’ is geworden; het blijft tenslotte een vakblad.

De rol van de managementondersteuner is onderhevig aan verandering. Dus Management Support, als grootste secretaresseplatform in het hart van deze doelgroep, verandert mee.

De secretaresse als verbinder
De veranderende rol is niet alleen vertaald in een nieuwe vormgeving, maar ook in een nieuw logo waarin de verbinding tussen Management en Support centraal staat. Want dat is wel dé kern van de veranderende rol: de secretaresse als verbinder, steeds vaker naast dan voor haar manager, meer faciliterend dan uitvoerend.

Bekijk de video of de online versie van de eerste editie in nieuwe stijl.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen