Nieuws & Pers

Managementboek van het jaar 2015

Managementboek van het jaar 2015

Onderweg en De ontdekking van de toekomst van Vakmedianet zijn twee van de vijf genomineerden voor de titel Managementboek van het Jaar 2015. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend door Managementboek aan een Nederlandstalig managementboek. De jury maakt de winnaar bekend op 23 april 2015, tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed (Amsterdam).

De vijf genomineerden zijn:

  • De ontdekking van de toekomst -Wim de Ridder
  • Nieuwe business modellen – Jan Jonker
  • Omnichannel in Retail – Gino van Ossel
  • Onderweg - Leike van Oss, Jaap van 't Hek
  • Wij zijn big data - Sander Klous, Nart Wielaard


De jury selecteerde de vijf genomineerden uit een oogst van 75 titels en maakt de uiteindelijke winnaar bekend tijdens het Managementboekengala in De Rode Hoed op 23 april 2015. Vorig jaar won Vakmedianet de prijs met het boek Zakendoen in de nieuwe economie.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen