Nieuws & Pers

On demand webinars nu beschikbaar

On demand webinars nu beschikbaar

Contentmarketing is een onmisbaar onderdeel van elke moderne B2B marketingstrategie. Toch is het voor veel B2B organisaties een nieuwe manier van denken die veel vergt van marketingteams en de rest van de organisatie. In ons streven naar de ideale aanpak, maken we contentmarketing dan vaak te groot en te ingewikkeld.
Met de webinarserie Contentmarketing de baas willen we je helpen om aan de slag te gaan met een realistische aanpak. Een aanpak waarmee je resultaten boekt en waarvan je gaandeweg leert wat werkt en wat niet. Een aanpak die werkt in de praktijk en niet alleen op papier. De webinar duurt slechts een half uur.

Bekijk hier de webinars on-demand:

Contentmarketing: Strategie & mediamix de baas (webinar 1)

Maia Hemkes

Maia Hemkes

- Hoe maak je de juiste keuzes?
- Hoe kom je tot een realistisch plan?

Kijk deze webinar hier terug

 

Contentmarketing: Contentcreatie de baas (webinar 2)
Jeroen Rietvelt

 

- Hoe maak je content die echt relevant is voor je publiek?
- Hoe kies je de juiste onderwerpen?
- Doe je het zelf of besteed je het uit?

Kijk deze webinar hier terug

 

Contentmarketing: Implementatie de baas (webinar 3)

 

Marieke Heesakkers

- Hoe maak je de rest van de organisatie enthousiast?
- Hoe maak je waar wat je in je content beloofd?

Kijk deze webinar hier terug

Wil je op de hoogte gehouden worden van ons webinar aanbod of meer informatie over content marketing >> Meld je aan voor de B2B Content Marketing Update of volg onze B2B Content Marketing Blog.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen