Nieuws & Pers

Overheidsportfolio naar Sdu

Overheidsportfolio naar Sdu

Uitgever Sdu heeft per eind mei het overheidsportfolio van Vakmedianet overgenomen. Het betreft onder meer de online kennisbanken voor de gemeentelijke overheid, de website gemeente.nu, de kennisbank INA Personen- en familierecht en een uitgebreid events- en boekenportfolio.

De overheidsmedewerkers van Vakmedianet zijn inmiddels werkzaam op het hoofdkantoor van Sdu in Den Haag. Met de aankoop van het portfolio – een ‘inhoudelijke verbreding’ – wil Sdu de marktpositie op het gebied van overheid verder versterken. De Xpert-kennisbanken zullen worden voortgezet onder het merk Sdu VIND, dat al voor de overige Sdu overheidskennisbanken wordt gebruikt.

“Zowel Vakmedianet als Sdu zijn van mening dat de sterke markpositie van op het gebied van de overheid van Sdu, voor zowel de producten als de medewerkers van het overheidsportfolio, betere ontwikkelkansen biedt,” aldus Ruud Bakker (CEO Vakmedianet) en Audrey Perrin (CEO Sdu).

De abonnees en andere klanten van het overheidsportfolio ontvangen persoonlijk bericht over hun contactpersonen en nieuwe contactgegevens. Sdu en Vakmedianet verwachten dat eind deze zomer de overgang is afgerond.

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen