Nieuws & Pers

Top 2 Managementboek gevuld met onze titels

Top 2 Managementboek gevuld met onze titels

Op dit moment staat onze uitgave IK2 van auteur Margriet Sitskoorn op nummer 1 in de bestseller top 100 op Managementboek.nl.

Ook op de tweede positie staat een uitgave van Vakmedianet, namelijk Verdraaide Organisaties van auteur Wouter Hart.

Uiteraard vinden wij dit fantastisch. Deze uitgaves worden niet alleen veel besteld, maar ook heel goed beoordeeld. En dat is belangrijk!

In het kort

IK2 (spreek uit als Ik Kwadraat) gaat over de vraag: hoe kun je die delen van je hersenen ontwikkelen die leiden tot succes? Sitskoorn: "Veel mensen voelen zich een speelbal van alles om hen heen. Ik heb geprobeerd om, aan de hand van wetenschappelijke kennis, een boek te schrijven dat mensen helpt om daaraan te ontsnappen. Zodat ze niet alleen op het leven reageren maar ook de regie kunnen nemen en hun eigen richting kunnen bepalen, nu en in de toekomst."
Meer informatie over dit boek

Het boek ‘Verdraaide Organisaties’ gaat over de zoektocht naar hoe systemen en mensen zich tot elkaar verhouden en wat dat betekent voor het slim benutten van de kracht van allebei. In het vinden van de juiste balans blijkt ‘de bedoeling’ een even praktisch als noodzakelijke sleutel te zijn. Op weg, in veranderende tijden.
Meer informatie over dit boek

 

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen