Nieuws & Pers

Vakmedianet lanceert nieuwe productlijn

Vakmedianet lanceert nieuwe productlijn

Met de introductie van de website PW De Gids Vakbase (www.pwdegids.nl/vakbase) maakt Vakmedianet een start met een nieuwe productlijn online kennisdatabanken. In de Vakbase vinden bezoekers antwoorden op alle denkbare HR-vragen voor de dagelijkse praktijk.

Deze eerste vakbase bevat meer dan 30.000 artikelen voor HR-professionals. Zowel praktische wet- en regelgeving en jurisprudentie, als voorbeeldmodellen, checklisten, vraag en antwoorden. De gebruiker kan hiermee zijn HR-werkzaamheden uitvoeren volgens betrouwbare informatie. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het begeleiden van ontslagsituaties en het invoeren van pensioenregelingen.

Wat opvalt is dat de Vakbase geen uitgebreide navigatiemenu's bevat. Via de intelligente Google Search Appliance (vergelijkbaar met het zoeken op Google) worden de meest relevante zoekresultaten getoon per onderwerp. Beginnende gebruikers zoeken volledig gratis. Na enkele zoekresultaten per gebruiker kan de Vakbase nog 30 dagen met geregistreerd emailadres worden uitgetest. Daarna wordt een abonnement aangeboden voor 49,95 per maand.

De vakinformatie in PW De Gids Vakbase is geschreven door het bestaande netwerk van gerenomeerde auteurs van bijvoorbeeld de bekende HR Praktijkgidsen en de Jurisprudentiedatabank. De auteurs zijn professionals zoals advocaten, HR-adviseurs en HR-specialisten.

Met PW De Gids Vakbase voorziet Vakmedianet HR-professionals, lijnmanagers en directies op een snelle manier van betrouwbare antwoorden op HR-vraagstukken. Zonder dat zij daarvoor direct een consultant in te hoeven schakelen. Voor meer informatie: pwdegids.nl/vakbase

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen