Nieuws & Pers

Vakmedianet naar 2e plaats in Kerstrapport Adfo

Vakmedianet naar 2e plaats in Kerstrapport Adfo

Op het deze week verschenen Kerstrapport van Adformatie klimt Vakmedianet naar de 2e plaats in de categorie vaktitels, achter Adfo groep. Door adverteerders worden beide uitgevers op een gedeelde 1e plaats gezet.

Het Kerstrapport, dat voor de 32e keer verscheen, bevat de resultaten van onderzoek onder adverteerders en media-exploitanten. Zij geven hun oordeel over de bekendheid, waardering en het imago van de media-industrie.

Vakmedianet zet fors in op schaalvergroting en de combinatie van kwaliteitscontent, content marketing en het gebruik van data om professionals nauwkeurig van informatie te voorzien. De onlangs verworven merken van Reed Business versterken het bereik en de positie binnen deze communities en dragen zo direct bij aan deze strategie.

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen