Nieuws & Pers

Vakmedianet partner B2B Marketing Forum 2017

Vakmedianet partner B2B Marketing Forum 2017

Vakmedianet is mediapartner van het B2B Marketing Forum dat zal plaatsvinden op 16 maart 2017 met als thema "Hacking modern marketing". Marieke Le Noble, Chief Digital Officer neemt namens Vakmedianet plaats in de jury van de B2B Marketing Award die op deze dag wordt uitgereikt.

Het B2B Marketing Forum is al sinds 2010 hét jaarlijkse event voor B2B marketeers om kennis te tanken, nieuwe inspiratie op te doen en te leren van marketingcollega's bij andere organisaties. Het partnership past in de doelstelling van Vakmedianet om B2B organisaties te helpen hun doelgroep op een relevante manier te bereiken, door middel van waardevolle content op het juiste moment.

Hacking modern marketing

‘LETS DO IT’ en NEEM DEEL AAN HET B2B MARKETING FORUM 2017

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar profiteren klanten van. Maar we kunnen er ook met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met zijn klanten hebben? De nieuwe ontwikkelingen zorgen voor optimale groeimogelijkheden. Zo ontstaat de mogelijkheid met korte experimenten, via digitale kanalen, je klantenbestand uit te breiden én meer business te halen uit je bestaande klanten. Helaas blijven deze groeimogelijkheden voor de meeste bedrijven nu nog te vaak hangen bij een strategie.

De vraag die daarom centraal staat is: hoe zet ik deze moderne strategie om naar actie? Het B2B Marketing Forum 2017 hackt samen met jou moderne marketing.

B2B marketing-, communicatie- en salesprofessionals komen op 16 maart bij elkaar voor een dag vol inspiratie en hands-on toepassingen in een uniek netwerk. Voor de 8ste keer bewijst het B2B Marketing Forum vernieuwend te zijn: dit jaar wordt een middagprogramma verzorgd vol hands-on workshops. Zo wordt Modern Marketing ook voor jou direct inzetbaar en wordt jouw organisatie hack-waardig.

Workshop "B2B content met impact"

Vakmedianet zal de komende maanden uitgebreid aandacht besteden aan het B2B Marketing Forum via onze B2B Content Marketing Blog en de B2B Content Marketing Update. We verzorgen ook een hands-on workshop op de dag zelf. We merken dagelijks dat het voor veel B2B marketeers een grote uitdaging is om content te ontwikkelen die écht relevant is voor hun doelgroep. We gaan daarom samen stap voor stap aan de slag met een aanpak om content met impact te ontwikkelen en te verspreiden.

Wil je erbij zijn op 16 maart? Registreer je dan voor het einde van het jaar en profiteer van €100 early bird korting.

B2B Marketing Award

Tijdens het congres wordt ook de B2B Marketing Award 2017 uitgereikt. Dit is een jaarlijkse erkenning voor de organisatie met de beste B2B marketing case, die vorig jaar werd gewonnen door AFAS Sodtware. Marieke Le Noble, Chief Digital Officer, neemt namens Vakmedianet plaats in de jury voor de award. Heb jij het afgelopen jaar een campagne of programma gedraaid waar je trots op bent? Meld je case dan aan voor de award en wie weet sta jij op 16 maart in de spotlight!

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen