Nieuws & Pers

Vakmedianet schenkt 'Het Beste van 2016'

Vakmedianet schenkt 'Het Beste van 2016'

B2B-uitgever Vakmedianet heeft een mooi jaar achter de rug. Het bedrijf nam de bouwportfolio over van BIM Media en diverse titels van ReedBusiness over; De Corporate Tribe werd Managementboek van het Jaar; er werd een groots B2B Marketing Event georganiseerd: De kracht van relevantie en als klap op de vuurpijl won het bedrijf de DDMA Customer Data Award.

'Het Beste van 2016'

En dan hebben we het niet eens over alle activiteiten die per titel werden opgepakt. Om dit alles te vieren heeft een groot deel van de redacties van de B2B-magazines hun mooiste artikelen van het afgelopen jaar gebundeld tot een eindejaarsspecial 'Het Beste van 2016'.

Online en print

De vakbladenuitgever timmert de laatste jaren online enorm hard aan de weg maar vergeet daarbij zeker de waarde van print niet. Als bewijs daarvan hebben de redacties hun beste artikelen van het afgelopen jaar gebundeld tot een waardevolle gratis special die iedereen gratis kan downloaden.

Gratis specials vakbladen

Zoek hier de vaktitel van uw gading en vraag gratis de special 'Het Beste van 2016' aan:

 

Alle medewerkers van Vakmedianet wensen u een heel goed en gezond 2017!

 

 

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen