Nieuws & Pers

Vakmedianet versterkt positie in zorgsegment

Vakmedianet versterkt positie in zorgsegment

Vakmedianet is al uitgever van de titels ZorgInstellingen en Gastvrije Zorg, alsook van het tijdschrift en congres Kwaliteit in Zorg en de nieuwsbrief Over Management en Zorg. Tevens is de uitgever één van de drie initiatiefnemers van het landelijke congres Gastvrijheidszorg met Sterren.

“De zorg is voor Vakmedianet een belangrijk segment”, aldus CEO Vakmedianet Ruud Bakker. “Met de overname van Food Hospitality zijn wij beter in staat de brede groep medewerkers in de zorg te bereiken, die naast hoofden voeding en facilitair managers een belangrijke rol spelen binnen het beslissingsproces over maaltijdkeuzes. Boardroom Zorg is een versterking van het bereik onder bestuurders in de zorg, die goed aansluit op de eZine Over Management en Zorg.

Gisteren (9 december) maakte de uitgeverij bekend het voornemen te hebben een aantal titels van Reed Business Information over te nemen. Zowel in het voorjaar van 2012 als eind vorig jaar nam Vakmedianet ook al een breed portfolio over van Kluwer. Ook nam het bedrijf in de afgelopen jaren een aantal andere titels over van veelal kleinere uitgeverijen.\

Bij de voorgenomen overname van de titels van MYbusinessmedia zijn twee medewerkers betrokken. Zij treden in dienst van Vakmedianet zodra de overname is afgerond. Dat is naar verwachting met ingang van 1 januari 2015.

 

Over B+B Vakmedianet
Vakmedianet biedt vakinformatie die professionals in staat stelt online het laatste nieuws te volgen en snel betrouwbare antwoorden te vinden op hun vragen waarbij zij in print, op congressen en via boeken geïnspireerd worden door relevante vakinformatie. Kijk voor meer informatie op www.vakmedianet.nl.

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen