Nieuws & Pers

Videoterugblik op AMT Live

Videoterugblik op AMT Live

AMT Live is hét kennisevenement voor automotive professionals. Op 17 en 18 november organiseerde het team van AMT een zeer succesvolle vierde editie. Met 53 partners, ruim 2300 bezoekers, vier kennistheaters, verschillende wedstrijden en demonstraties kijken wij terug op twee zeer geslaagde dagen.


Hoe stellen we diagnose in de toekomst? Wat verandert er in de APK? En hoe stel je diagnose met een viergastester? Allemaal onderwerpen die de tijdens de twee dagen op AMT Live voorbij kwamen.

In de kennistheaters en tijdens de kennistour kon je je kennis bijspijkeren. Verschillende sessies zaten bomvol, ondanks dat de theaters aanzienlijk groter waren dan vorig jaar. De inhoud van de kennissessies varieerde van occasionfotografie tot diagnosestellen en van rijden op waterstof tot klantbeleving. Eigenlijk te veel om op te noemen. Om je een goede indruk te geven van AMT Live hebben we ook dit jaar weer een videoterugblik.

Bekijk de video en zorg dat je er volgend jaar (weer) bij bent!

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen