Architectuur

Vakbladen

de Architect

Websites

deArchitect.nl

E-mailnieuwsbrieven

de Architect gratis nieuwsbrief

Events

ARC Awards

Ons portfolio

De Architect is het meest toonaangevende architectuurplatform. Met een vakblad, digimagazine, website, nieuwsbrief en jaarlijks terugkerende events is de Architect met recht het platform voor vakkennis, verdieping en inspiratie.

Kerncijfers

Vakbladen

de Architect
Het 200 pagina's dikke magazine verschijnt 4x per jaar

Websites

de Architect.nl
De redactie houdt je voortdurend op de hoogte van het laatste nieuws.

E-mailnieuwsbrieven

de Architect E-mail nieuwsbrief
​Vraag dan nu de nieuwsbrief aan.

Events

ARC Awards
ARC Awards is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect ernaar om het ontwerpvlak in de volle breedte te promoten voor een groot publiek en vernieuwing zichtbaar te maken. De ARC Awards zijn de meest gewaardeerde architectuurprijzen van Nederland en Vlaanderen en de enige prijzen van stoel tot stad. ARC19 vondplaats op 7 november 2019.


Adverteren?

Onze merken

Op de Architect, het meest toonaangevende architectuurplatform, vind je 365 dagen per jaar verdieping en inspiratie op het gebied van architectuur, stedenbouw en interieur. Bovendien verrassen we je in het magazine en op de website regelmatig met o.a. bijzondere projecten uit binnen- en buitenland en kun je genieten van vele afbeeldingen en illustraties.

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Samsom Formulieren Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen