Bouw

Kennisbanken

Bouwberichten Database

Events

Cobouw Café

Ons portfolio

Cobouw is het best gelezen vakblad voor de bouw en verschijnt al ruim 150 jaar. Het biedt u via Cobouw.nl iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

BouwMachines is hét platform voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf.

Cobouw Bouwberichten Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd de hoogte zijn als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen? Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten.

Wilt u dat uw producten beter en meer in beeld komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers? Heeft u moeite met het bereiken van uw doelgroep? Of wilt u graag veel eerder in het traject betrokken raken zodat u nog invloed kan uitoefenen op het bestek? Met een productpresentatie op NBD-Online profiteert u van waardevolle contactmomenten van ontwerp- tot uitvoerfase.


Omgevingindepraktijk.nl voorziet u van vakinformatie over de wetgeving, geduid en uitgelegd met jurisprudentie, praktijkvoorbeelden, cases, commentaren en nieuws.

Bouwkwaliteit in de praktijk is een uniek vakblad voor private en publieke partijen om samen de bouwkwaliteit en bouwregelgeving naar een hoger plan te tillen en iedereen wegwijs te maken in nieuwe ontwikkelingen op dit gebied

Kerncijfers

Vakbladen

BouwMachines
Verschijnt 11x per jaar
Bestel een gratis proefnummer via vakmedianetshop.nl/bouwmachines

Cobouw
Verschijnt elke dinsdag en donderdag.
Activeer uw gratis maand digitale toegang via www.cobouw.nl/gratis-maand

Bouwkwaliteit in de praktijk
Verschijnt 9 x per jaar
Bestel een proefnummer via Bouwkwaliteit in de Praktijk/shop.nl

Websites

Bouwberichten.nl
Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen? Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten. Cobouw Bouwberichten.nl

Cobouw.nl
Op Cobouw.nl vindt u altijd het laatste bouwnieuws, blogs, opinies, de bouwfoto van de dag, vacatures en actuele Bouwberichten.

BouwMachines.nl
Nieuws, achtergrondinformatie, forumberichten, reviews en veel meer voor kopers en gebruikers van bouwmaterieel.
bouwmachines.nl

Productpresentatie NBD-Online
Al jarenlang gebruiken voorschrijvers en uitvoerders NBD-Online als platform voor het vinden van technische informatie over bouwmaterialen, bestekteksten en leveranciersinformatie. Of juist om inspiratie op te doen voor aankomende projecten. De productpresentaties van onze deelnemende leveranciers bieden u precies de informatie waar u naar op zoek bent.

E-mailnieuwsbrieven

Cobouw-nieuwsbrief
Verschijnt dagelijks rond 13.00 uur met 1x per week een overzicht.
Meld u gratis aan www.cobouw.nl/nieuwsbrief

Omgeving in de Praktijk Nieuwsbrief
Meld u gratis aan! Dan kan op de homepage, rechts in de footer.

BouwMachines Nieuwsbrief
Verschijnt 2x per week
Verschijningsdag: dinsdag en donderdag
Meld u gratis aan via bouwmachines.nl/nieuwsbrief

NBD-Online nieuwsbrief
Al jarenlang gebruiken voorschrijvers en uitvoerders NBD-Online als platform voor het vinden van technische informatie over bouwmaterialen, bestekteksten en leveranciersinformatie. Of juist om inspiratie op te doen voor aankomende projecten. De productpresentaties van onze deelnemende leveranciers bieden hen precies de informatie waar ze naar op zoek zijn.

Bouwberichten Nieuwsbrief
Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Verschijnt 1x per maand

Kennisbanken

Bouwberichten Database
Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd weten als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen? Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten. Cobouw Bouwberichten.nl.

Events

Cobouw Café
Cobouw Café wordt 10 maal per jaar georganiseerd in verschillende regio's in Nederland.

Lees meer
Meld u gratis aan


Adverteren?

Onze merken

Cobouw is het best gelezen vakblad voor de bouw en verschijnt al ruim 150 jaar. Het biedt u via Cobouw.nl iedere dag zicht op trends, innovaties, technologie- en marktontwikkelingen. Onmisbaar voor bouwprofessionals die beslissingen nemen en willen bijblijven in hun vak en netwerk.

cobouw.nl

Wie een product of dienst levert aan de bouwsector wil op tijd op de hoogte zijn als een nieuw project wordt opgestart. Als de tekeningen worden gemaakt wilt ú al in beeld zijn. Zo bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen. Met de complete en actuele database van Cobouw Bouwberichten kan dat. Richten uw activiteiten zich op de plan-, ontwerp- of aanneemfase? Bent u in specifieke sectoren actief? In een gedeelte van Nederland of juist Vlaanderen? Het slimme filter- en notificatiesysteem levert u iedere dag alleen de voor ú relevante projecten. Zo vergroot u uw commerciële kansen en haalt u meer uit uw salesactiviteiten.

bouwberichten.nl

BouwMachines is hét platform voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche dat kopers en gebruikers van bouwmaterieel ondersteunt in het succesvoller runnen van hun bedrijf. BouwMachines onderscheidt zich van andere vakmedia door naast berichtgeving over nieuwe machines ook de ondernemende en bedrijfsmatige kant van het werken met ‘het koude staal’ te belichten.

http://bouwmachines.nl

Wilt u dat uw producten beter en meer in beeld komen bij zowel uitvoerders als voorschrijvers? Heeft u moeite met het bereiken van uw doelgroep? Of wilt u graag veel eerder in het traject betrokken raken zodat u nog invloed kan uitoefenen op het bestek? Met een productpresentatie op NBD-Online profiteert u van waardevolle contactmomenten van ontwerp- tot uitvoerfase.

nbd-online.nl

Met het oog op de nieuwe Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging is de kennisbank Omgeving in de Praktijk volledig vernieuwd en verbeterd. Door deze wetten zullen veel zaken in de bouwkolom wijzigen; voor alle partijen. Omgeving in de Praktijk geeft antwoord op al uw vragen omtrent de huidige en nieuwe bouwregelgeving. U vindt bij ons zowel nieuws, wetgeving en jurisprudentie als praktijkvoorbeelden en commentaren omtrent de Omgevingswet, het Bouwbesluit en de Wet Kwaliteitsborging.

omgevingindepraktijk.nl

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Samsom Formulieren Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen