Food

Websites

Distrifood.nl

Kennisbanken

Distrifood Dynamics

Ons portfolio

Distrifood is samen met Foodmagazine het multimediale platform voor professionals binnen de food branche. Distrifood voorziet eigenaren, bedrijfsleiders en afdelingschefs van supermarkten wekelijks van branche- en vaknieuws. Foodmagazine is het kruispunt waar retail en industrie elkaar ontmoeten en richt zich op managers van supermarkten, functionarissen werkzaam op de kantoren van de supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen.

Kerncijfers

Vakbladen

Foodmagazine
Verschijnt 6x per jaar
Bestel een gratis proefnummer
vakmedianetshop.nl/foodmagazine

Distrifood
Verschijnt 38x per jaar
Bestel een gratis proefnummer
distrifood.nl/shop

Websites

Distrifood.nl
Analyses, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages en interviews voor professionals werkzaam in de foodbranche

E-mailnieuwsbrieven

Foodmagazine Nieuwsbrief
Verschijnt wekelijks
Meld u gratis aan
foodmagazine.nl/nieuwsbrief

Distrifood Nieuwsbrief
Verschijnt 4x per week
Meld u gratis aan
distrifood.nl/nieuwsbrief

Kennisbanken

Distrifood Dynamics
De online tool om slimmer te ondernemen in retail
distrifooddynamics.nl

Events

Industributiediner
Hét netwerkevent voor handel en industrie. In 2019 vindt het Industriebutiediner plaats op dinsdag 9 januari.

Distrifood Events
Jaarlijks meerdere events voor de supermarkt branche

Boeken

Distrifood Boeken en Posters
Alle informatie over de retail sector in Nederland en Europa verdeeld over diverse boeken en posters.


Adverteren?

Onze merken

Distrifood gaat met analyses, achtergrondinformatie, bedrijfsreportages en interviews in op ontwikkelingen, trends, assortimenten, branchezaken, sociaal-economische zaken en al het andere dat de foodbranche raakt.

http://distrifood.nl

Foodmagazine biedt foodprofessionals informatie, inzicht en inspiratie. Met interessante artikelen, spraakmakende interviews, scherpe columns, (eigen) onderzoek, zorgt Foodmagazine voor de strategische verdieping, waar de foodprofessional naar op zoek is en die hem in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Foodmagazine zet aan tot nadenken.

De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, de bijeenkomsten, het leveranciersregister, de boeken en SEM-oplossingen maken VMT tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie. De inhoud van VMT weerspiegelt de voedingsmiddelenindustrie en de mogelijkheden die voeding biedt. VMT informeert haar lezers over alles wat met de voedingsmiddelenindustrie te maken heeft. Al ruim 125 jaar is VMT een betrouwbare bron voor directie en management op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling. Hiervan heeft 70% een (mede)beslissende of adviserende stem in het aankoopproces.

vmt.nl

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Samsom Formulieren Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen