Installatietechniek en Industrie

Ons portfolio

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

Het vakblad Warmtepompen is met een volwaardige website, magazine en nieuwsbrief een echte ambassadeur voor de kennis en kunde van de warmtepompenindustrie over toepassingen in de gebouwde omgeving.

Installatie Journaal toont de veelzijdigheid en innovatiekracht van de elektrotechniek, sleuteltechnologie in de verduurzaming van gebouwen en infrastructuur.

In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

Gawalo is al jaren het bekendste vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs. Dit vakblad biedt met de website de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten.

Voor contentmarketing en leadgeneration heeft Gawalo een zeer interessant themapakket voor u ontwikkeld. Echt marketing op maat! Klik hier voor meer informatie.

In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL.

E-Installatie Kennisbanken bieden oplossingen voor technische problemen, metingen en inspecties, uitleg en samenhang van normen en wetten, rekenmodules, best practises, interactieve formules, begrippen en tabellen. Inclusief vraagbaak van experts waaraan u als abonnee zonder extra kosten uw vragen kunt voorleggen.

Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad heeft grote autoriteit in de markt, veruit de meeste betalende abonnees in deze doelgroep en een recent totaal vernieuwde website.

Kerncijfers

Vakbladen

Installatie Journaal
Verschijnt 8 x per jaar
Installatie Journaal

PT Industrieel Management
Verschijnt 7 x per jaar
PT Industrieel Management

Gawalo
Verschijnt 8 x per jaar
Gawalo

RCC K&L Vakblad
Verschijnt 11 x per jaar
Bezoek onze webshop voor meer informatie.

Warmtepompen Vakblad
Verschijnt 6x per jaar
Profiteer nu van onze actieprijs.
vakbladwarmtepompen.nl/shop

Websites

Installatiejournaal.nl
Installatie Journaal.nl

Gawalo.nl
Gawalo

Ptindustrieelmanagement.nl
Ptindustrieelmanagement.nl richt zich vooral op projectleiders, hoofden van de afdelingen, senior engineers. Belangrijke onderwerpen vanuit de regelgeving zijn verder: veiligheid (safety) en milieu (environment) en biedt hen actuele informatie over hun vakgebied. Ptindustrieelmanagement.nl

Koudeenluchtbehandeling.nl
Een actief platform waarop vakinformatie op het gebied van koude- en luchtbehandeling wordt uitgewisseld tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties.

RCC K&L Whitepapers
Interessante en inhoudelijke whitepapers
koudeenluchtbehandeling.nl/whitepapers

Vakbladwarmtepompen.nl
Nieuws, bronsystemen, regelgeving, productinformatie, leveranciersgids en meer informatie rondom warmtepompen en wartmetechniek.

E-mailnieuwsbrieven

PT Industrieel Management Nieuwsbrief
Tweekelijks 5.500 abonnees
Meld u gratis aan!

Installatie Journaal Nieuwsbrief
Wekelijks 13.000 abonnees
Meld u gratis aan!

Gawalo Nieuwsbrief
Wekelijks ruim 10.000 abonnees
Meld u gratis aan!

RCC K&L Nieuwsbrief
Verschijnt 1x per week
Meld u gratis aan
koudeenluchtbehandeling.nl/nieuwsbrief

Warmtepompen Nieuwsbrief
Verschijnt 1x week
Meld u gratis aan
vakbladwarmtepompen.nl/nieuwsbrief

Kennisbanken

Kennisbank Installatie Journaal
Wat bieden de Kennisbanken? Oplossingen voor technische problemen, metingen en inspecties, uitleg en samenhang van normen en wetten, rekenmodules, best practises, interactieve formules, begrippen en tabellen. Inclusief vraagbaak van experts waaraan u als abonnee zonder extra kosten uw vragen kunt voorleggen.

Congressen

RCC K&L / KNVvK evenementen
2x per jaar wordt er een evenement georganiseerd.

Congres: Het grote koudemiddelen congres - 26 maart 2019 (Futureproof Klimaattechniek)
Congres: nnb, najaar 2019


Adverteren?

Onze merken

Gawalo is het best gewaardeerde vakblad voor de werktuigkundige installatietechniek (verwarming, sanitair en klimaatbeheersing). Gawalo wordt gelezen door vakmensen die vandaag meer willen weten van de trends en ontwikkelingen die er morgen toe doen en helpt de installatiebranche met kennis en data om klanten te vinden, te winnen, te bedienen en te binden. Gawalo schetst in heldere bewoordingen hoe de werktuigkundige installatietechniek gebouwen gezonder, comfortabeler en energiezuiniger maakt. Gawalo biedt met de website en de nieuwsbrief de lezer een compleet beeld van de nieuwste installatietechnieken, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede Installatiespecial: Installatie XL. Lees hier de editie van 2019!

http://gawalo.nl

Installatie Journaal is al jaren het bekendste vakblad, website en nieuwsbrief voor elektrotechnische installateurs, monteurs, ontwerpers, tekenaars en projectleiders. Deze titel biedt een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen in de installatietechniek, normen en producten. In december verschijnt een bouwbrede installatiespecial: Installatie XL: een speciale uitgave over grote en grootse projecten. ‘Groot’ betekent dat de projecten opvallen door hun fysieke afmetingen of door de omvang van deeloplossingen, zoals de hoeveelheid toegepast leidingwerk. ‘Groots’ heeft betrekking op fantastisch, fenomenaal, bijzonder in detail. Zoals een bijzondere aanpak of oplossing bij de renovatie van een historisch gebouw. De projectbeschrijvingen gaan over de e- installaties, w-installaties of beide. Klik hier om deze editie te kunnen lezen.

http://installatiejournaal.nl

Vanaf nu alle informatie over NEN 1010, NEN 3140, Power Quality, Schakel- en Verdeelinrichtingen, Atex, Machineveiligheid en Duurzame Energie op 1 plek! Onze experts vertalen droge normen naar de praktijk, met achtergrondartikelen, veel illustraties, voorbeelden, video’s, kennistests en interactieve berekeningen. Heeft u een vraag en vindt u het antwoord niet, dan legt u die vraag zonder extra kosten voor aan onze experts. Abonnees van Kennisbank Installatie Journaal hebben automatisch toegang tot InstallatieJournaal.nl en het digitale magazine-archief, met alle edities vanaf 2017!

kennisbank.installatiejournaal.nl/

PT Industrieel Management publiceert over de methoden en oplossingen die toegepast binnen maakbedrijven naar een efficiënte en effectieve productie leiden. Dat leidt tot minder afval, uitval en storingen, een hogere flexibiliteit, het adequaat kunnen reageren op klantorders, het behalen van de beoogde kwaliteit en het voldoen aan de geldende richtlijnen, wettelijke bepalingen en regelgeving.

http://ptindustrieelmanagement.nl/

Redactionele formule De media van WP Warmtepompen bieden kennis en uitleg over warmtepomptechniek en behandelen zeker ook de vele aspecten die een rol spelen bij de selectie en implementatie van de juiste warmtepomp voor de juiste toepassing. Zoals geluid, cop, koeling, isolatie, tapwater, afgiftesystemen, het benodigde vermogen en de toepassing van smart grids en bussystemen. De focus ligt vooral op toepassing van duurzame klimaatsystemen in woongebouwen
en kleine utiliteit, zoals scholen en recreatieve gebouwen.

http://vakbladwarmtepompen.nl

RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld.

http://koudeenluchtbehandeling.nl

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen