Vastgoed

Vakbladen

Vastgoedmarkt

Websites

Vastgoedmarkt.nl

E-mailnieuwsbrieven

Ons portfolio

Met Vastgoedmarkt bent u dagelijks op de hoogte van internationaal, nationaal en regionaal vastgoednieuws, de belangrijkste transacties, analyses, achtergronden, opinies en de visie van experts. Vastgoedmarkt is het NR 1 platform op het gebied van commercieel vastgoed.

Kerncijfers

Vakbladen

Vastgoedmarkt
De Vastgoedmarkt krant verschijnt 10x per jaar. Daarnaast brengen we 2x per jaar een special uit in magazine-vorm.

Websites

Vastgoedmarkt.nl
Iedere werkdag het laatste nieuws en de belangrijkste transacties uit de vastgoedsector. Bovendien kunnen alle digitale edities van de Vastgoedmarkt gelezen worden.

E-mailnieuwsbrieven

Vastgoedmarkt Nieuwsbrieven
Nieuwsbrief voor abonnees: elke werkdag Gratis nieuwsbrief: wekelijks op vrijdag

Kennisbanken

Vastgoedmarkt Research
Vastgoedmarkt Research is een zeer complete, actuele en volledige database met alle informatie over transacties en aanbod van Nederlands commercieel vastgoed sinds 1990. De gegevens worden door makelaarskantoren en andere marktpartijen in heel Nederland aangeleverd bij Vastgoedmarkt. Aanvullend hierop worden door het eigen onderzoeksteam gegevens verzameld.


Adverteren?

Onze merken

Vastgoedmarkt – De NR 1 in commercieel vastgoed

Vastgoedmarkt is gericht op de ambitieuze vastgoedprofessional en biedt multimediale nieuws- en vastgoedtools in commercieel onroerend goed. Al ruim 40 jaar vertrouwen zeer veel beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking en is Vastgoedmarkt voor hen onmisbaar. Het levert een waardevolle bijdrage om optimaal rendement te bewerkstelligen en geeft u een voorsprong op anderen.

vastgoedmarkt.nl

am: AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines BrandVeilig.com cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Catering Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PT Industrieel Management PW. RCC Koude & Luchtbehandeling Samsom Formulieren Security Management Service Management Snackkoerier Vastgoedmarkt Vleesmagazine Warmtepompen