Vastgoed

Vakbladen

Vastgoedmarkt

Websites

Vastgoedmarkt.nl

E-mailnieuwsbrieven

Vastgoedmarkt nieuwsbrief

Ons portfolio

Met Vastgoedmarkt bent u dagelijks op de hoogte van internationaal, nationaal en regionaal vastgoednieuws, de belangrijkste transacties, analyses, achtergronden, opinies en de visie van experts. Vastgoedmarkt is het nummer 1 platform op het gebied van commercieel vastgoed.

Kerncijfers

Vakbladen

Vastgoedmarkt
De Vastgoedmarkt krant verschijnt 8x per jaar. Daarnaast brengen we 2x per jaar een special uit in magazine-vorm.

Websites

Vastgoedmarkt.nl
Iedere werkdag het laatste nieuws en de belangrijkste transacties uit de vastgoedsector. Bovendien kunnen alle digitale edities van de Vastgoedmarkt online gelezen worden.

E-mailnieuwsbrieven

Vastgoedmarkt Nieuwsbrieven
Dagelijkse nieuwsbrief om 7:30

Congressen

Nationaal Vastgoeddiner
Tijdens een exclusief diner worden de Oeuvre Award en Vastgoedman/vrouw van het Jaar Award uitgereikt. Daarbij vullen enkele inspirerende sprekers de avond aan.


Adverteren?

Onze merken

Vastgoedmarkt – De nummer 1 in commercieel vastgoed

Vastgoedmarkt is gericht op de ambitieuze vastgoedprofessional en biedt multimediale nieuws- en vastgoedtools in commercieel onroerend goed. Al ruim 45 jaar vertrouwen beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking en is Vastgoedmarkt voor hen onmisbaar. Het levert een waardevolle bijdrage om optimaal rendement te bewerkstelligen en geeft u een voorsprong op anderen.

vastgoedmarkt.nl

AM AMT Arbo Bakkerswereld Bike Europe Bouwkwaliteit in de praktijk BouwMachines cm: Cobouw Cobouw Bouwberichten de Architect Distrifood Executive Finance Facto Foodmagazine Gawalo HRbase Installatie Journaal Logistiek Management Support   Misset Horeca NBD-Online Over Duurzame Inzetbaarheid PW. RCC|K&L Samsom Formulieren Service Management Vastgoedmarkt Warmtepompen